Aplicacions 'on-line'

Simplificar, automatitzar i millorar feines recurrents.

Dissenyem i programem eines i sistemes 'ad hoc' que simplifiquen, automatitzen i milloren la qualitat de les tasques repetitives i previsibles per a que el vostre equip se centri en la feina de més valor i dediqui menys temps a les tasques rutinàries. 

Aquestes solucions són perfectament integrables amb la vostra infraestructura actual tant si és una plataforma d'escriptori com si és una plataforma 'on-line' com Magento, Prestashop, WooCommerce, Shopify, VirtueMart, OpenCart...

 

Via sistemes 'on-line' dissenyarem i programarem sistemes per:

Generar catàlegs de producte:

Per poder generar amb poc esforç tantes versions com necessiteu del vostre catàleg de producte, en un o més idiomes, escollint formats de presentació, els productes a mostrar, amb la possibilitat de personalitzar preus, textos, full de presentació del catàleg...

Es tracta de poder generar documents d'aparença i organització professional sense haver de disposar d'un gabinet de disseny gràfic dins la vostra organització o, de simplificar la feina del vostre equip de comunicació o comercial.

El sistema es dissenya i programa a mida per a cada client atenent les peculiaritats organitzatives del seu catàleg de producte / serveis i adaptant-nos o al seu llibre d'estil gràfic. 

 

Crear documents PDF:

Que permetrà de forma simple obtenir fulls promocionals personalitzats, comunicats corporatius, fitxes de producte, perfils professionals o qualsevol altre document que s'hagi de crear de forma repetitiva i que requereixi d'una qualitat en presentació gràfica i rapidesa en la seva creació.

El propòsit d'aquesta eina és d'estalviar hores de treball en tasques repetitives d'edició de documents, reduint errors, incerteses i inconsistències entre els documents.

Aquesta aplicació es pot integrar amb sistemes informàtics ja existents (e-shops, sistemes de gestió, bases de dades) o podem construir completament el sistema de manteniment de dades per a generar els documents, permetent mantenir un històric de documents emesos, crear versions, emetre'ls en versió PDF, JPG, XML, HTML o d'altres.

També podem automatitzar aquest sistema perquè generi de forma regular els documents de forma autònoma i els faci arribar a adreces de correu electrònic, espais de disc en un servidor, a impressores de xarxa o altres destinacions electròniques.

 

Simplificació i acceleració del fluxe de treball en el vostre 'e-commerce':

Per a reduir dramàticament els recursos de temps i personal destinats a la classificació, edició i pujada d'imatges a catàlegs i botigues 'on-line' tenim un sistema únic que permet ràpidament classificar, etiquetar i personalitzar grans blocs d'imatges i pujar-los al vostre sistema 'on-line'.

Podreu crear múltiples fluxes personalitzats de gestió de les fotografies per adaptar-los a les diferents fonts d'origen aplicant ajustos específics per a cada fluxe de treball incloent l'origen d'adquisició de les imatges i el destí o destins als quals arribarà el resultat obtingut.

Dissenyem i construïm aquests sistemes expressament per a cada client i necessitat adaptant-nos al seu sistema actual de gestió.

Aquesta aplicació es pot integrar amb un fluxe paral·lel de treball amb el nostre generador de fitxes de producte PDF i HTML per a obtenir recursos equivalents en formats distribuïbles i indexables.

 

Gestor de 'newsletter':

El nostre sistema d'enviament massiu s'integra perfectament amb el vostre sistema CRM o similar on manteniu el vostre directori de clients / destinataris. Si no el teniu us el facilitarem com a part integral de la nostra solució.

La gran virtut d'integrar un sistema 'newsletter' a mida és la capacitat d'adaptació de les vostres necessitats específiques i les eines de gestió de productes (ERP / ERM) actualment en ús.

Crearem fluxes de treball predefinit que simplificaran el procés d'elaboració de les missives i generaran continguts previsibles i de qualitat amb una fracció del temps que es destina normalment per a obtenir resultats en aquestes plataformes.